Anaokulum Oyunu




Anaokulum oyunu ile Milli Eğitim Bakanlığına bağlı bir okulda tan gün çocuklarla beraber vakit geçiriyoruz. Çocuklara tüm etkinlikleri yapmalarında yardımcı oluyoruz. 1. aşamada servisten çocukları sınıfa alıyoruz. Çocuklar ilk iş olarak çiçekleri suluyor ve balıklara yem veriyor. Ekranı sağa doğru sürükleyerek hem ana sınıfını geziyorsunuz hem de sıradaki etkinliklere geçiş yapıyorsunuz. 2. aşamada minik yavruları yer sofrasına oturtup sebze ve meyve yedirin. 3. aşamada yerde bulunan rakamları 1'den 9'a kadar dizin ve duvardaki şekillerden oluşan yapbozu tamamlayın.

4. aşamada farklı renklerdeki topları kendileriyle aynı renkte olan tabaklara yerleştirin. 5. aşamada duvardaki sayı piyanosuna sayı değeri kadar topları dizin. 6. aşamada duvarda yazılı olan kelimeleri yerdeki harflerle oluşturun. 7. aşamada duvardaki nesnelerden oluşan yapbozu tamamlayın. 8. aşamada kitaplıktaki kitapları düzenliyoruz. Aynı renkteki kitapları aynı rafa yerleştirin. 9. adımda dünya haritasından oluşan yapbozu kıtaları yerlerine yerleştirerek tamamlayın. 10. adımda güneş sisteminde bulunan gezegenleri sırasıyla dizin.

11. adımda dünyanın değişik bölgelerinde yaşayan hayvanlardan oluşan yapbozu tamamlayın. 12. adımda parçalara ayrılmış elma ağacının parçalarını birleştirerek resmi tamamlayın. 13. adımda bir insanın iç organlarını yerleştirin. 14. aşamada meyvelerden oluşan boyama sayfalarıyla boyama egzersizi yapın. 15. aşamada okulun konferans salonunda 23 Nisan gösterisini izleyin. 16. adımda okulun spor salonunda basketbol oynayın. 17. aşamada parka gidip sallıncak ve kaydırağa binin. En son olarak ta hayvanlara yem vererek trt çocuk anaokulum oyunu oynamayı tamamlayın.